Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren 100%NL pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

100%NL pakket

kosten adverteren 100%NL pakket

Adverteren 100% NL

Radio 100% NL is de ultieme radiozender voor de liefhebber van muziek van Nederlandse bodem. Ondanks het korte bestaan heeft de zender met wekelijks 1.9 miljoen verschillende luisteraars al een succesvol en herkenbaar geluid.

Voor onder andere vrouwen tussen 20 en 49 jaar, jonge gezinnen en shoppers is radio 100% NL meer dan radio alleen. Deze trouwe achterban zorgt voor een groot bereik in korte tijd. Daarnaast zijn radiospots snel in te zetten en de productiekosten relatief laag, hierdoor is radio 100% NL de ideale plek voor een advertentie.  Dus is 20-49 jaar, jonge gezinnen en shoppers jouw doelgroep? Wacht dan niet langer en breng je boodschap direct over met behulp van een radioreclame op 100%NL.

Kosten radioreclame

RadioBookers staat bekend om transparante prijzen en helderheid.  Adverteren op radio 100% NL is verkrijgbaar in drie pakketten. 15 spots verdeeld over 300 seconden kost € 4.527,65. Voor 30 spots verdeeld over 600 seconden betaal je € 7.391,45 en voor het financieel meest gunstige pakket betaal je voor 45 spots verdeeld over 900 seconden slechts € 9.897,28. De kosten komen voort uit het aantal radiospots (inclusief productie van de spots/commercials), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s.

Wil je deze doelgroep op de beste manier benaderen, kies dan voor adverteren met een 100% NL pakket, de beste investering die je kunt maken om je bedrijf verder te helpen.

kies hier jouw pakket

100%NL pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten