Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren BNR pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

BNR pakket

kosten adverteren BNR pakket

Adverteren BNR nieuwsradio

BNR Nieuwsradio is dé radiozender voor ondernemend Nederland. Alleen op deze radiozender vind je ambitieuze, ondernemende mensen zoals jijzelf. Doordat de zender aansluit bij hun eigen manier van leven, hebben de 479.000 luisteraars een sterke band met dit radiostation. De spraakmakende presentatoren houden met hun frisse en enthousiaste toon de luisteraars aan de radio gekluisterd. Met uitdagende stellingen en innovatieve programma’s is BNR Nieuwsradio de radiozender die zakelijk Nederland 24 uur per dag up to date houdt met het nieuws.

Kosten radioreclame BNR

RadioBookers biedt het BNR Pakket in 3 vormen aan. Voor 15 spots, wat staat voor 300 seconden zendtijd, betaal je € 4983,45. Voor 30 spots (600 seconden zendtijd) betaal je € 8.252,63 en voor 45 spots krijg je 900 seconden zendtijd waar je € 11.330,38 voor betaalt.

Er zitten velen voordelen aan het adverteren op BNR Nieuwsradio. Met behulp van radiospots heb je in een korte tijd een groot bereik onder de doelgroep en omdat de radio geen zapmedium is, heeft het lange luistertijden. Een ander groot voordeel van radioreclame is dat een radiospot relatief lage productiekosten heeft en snel in te zetten is.

Wanneer je een radiospot boekt bij RadioBookers krijg je naast een voordelige prijzen ook vele extra’s. We hebben onder andere 20 voice-overs en eigen creatieve tekstschrijvers tot onze beschikking die kunnen helpen bij het creëren en aanpassen van je radio script.

RadioBookers biedt het ultieme reclameplatform voor zakelijk Nederland. Wil je jouw doelgroep bereiken, boek dan nu je radio advertentie bij BNR Nieuwradio op RadioBookers.nl.

kies hier jouw pakket

BNR pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten