Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Boodschappers pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Boodschappers pakket

kosten adverteren Boodschappers pakket

Radiopakket Boodschappers

Het boodschappers pakket is het ideale pakket om de boodschappers te bereiken via radioreclame! Een aantal zenders waarop de boodschappers jouw radiospot kunnen horen zijn: Sky Radio, Slam! FM, Radio 538, NPO 3FM, Sublime FM en Qmusic.

De indeling van de zendtijd is afhankelijk van de standaard percentages die bij het pakket horen. Zo gaat 20% van de zendtijd naar Sky Radio, 5% naar Slam!, maar liefst 30% naar Radio 538, 20% naar NPO 3FM, 5% naar Sublime FM en 20 % naar Qmusic.

Kosten adverteren Boodschappers pakket

Jouw radiospots zijn voor een scherpe prijs al te horen op diverse radio zenders. De kosten van het boodschapperspakket zijn afhankelijk van het aantal spots dat je wil afnemen en het aantal GRP’s. Voor € 11.553,93 beschik je over 25 spots die zullen worden verdeeld over de verschillende zenders van het Boodschappers pakket. Wij bieden 50 spots aan voor maar liefst € 18.718,50 Heb je een hoger budget en wil je intensiever jouw doelgroep te bereiken? Kies dan voor 75 spots voor de prijs van € 23.289,30.

Wij geven je graag advies over jouw radiocampagne. RadioBookers is er van het begin tot het einde bij. Maak gebruik van onze aanvullende diensten zoals het creëren of verbeteren van jouw radio script. Of beluister onze 20 voice-overs en kies eenvoudig de ideale stem die jouw radio boodschap zal inspreken.

Altijd al de boodschappers willen bereiken via de radio? Adverteer dan op de radio met het Boodschappers Pakket van RadioBookers.

Wil je meer informatie over het Boodschappers pakket of wil je advies over welk pakket juist is voor jou? Bel ons dan gerust even op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

kies hier jouw pakket

Boodschappers pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten