Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Classic FM pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Classic FM pakket

kosten adverteren Classic FM pakket

Adverteren Classis FM

Classic FM is dé radiozender voor de luisteraar die houdt van klassieke muziek. Met 24 uur per dag hoogtepunten uit het werk van top componisten en klassieke muziek afkomstig uit films of musicals kan de luisteraar zijn hart op.  Ook artiesten als André Rieu, Ludovico Einaudi, Milos en Remy van Kesteren en Lavinia Meijer, komen regelmatig voorbij op de zender.

Classic FM is de grootste special interest radiozender van Nederland die met het format “Klassiek voor iedereen” wekelijks 700.000 verschillende luisteraars bereikt.  De luisteraars zijn voornamelijk hoger opgeleiden, ondernemers, managers, mannen en vrouwen van 35 jaar en ouder uit de hogere sociale klassen. Komt deze groep overeen met jouw doelgroep? Adverteer dan op Classic FM via RadioBookers. Adverteren op de radio betekent een groot bereik binnen de doelgroep in een korte tijd, het medium radio is daarnaast geen zapmedium waardoor er lange luistertijden zijn.

Kosten radioreclame Classic FM

RadioBookers maakt adverteren op de radio transparant en voordelig. Je hebt de mogelijkheid eenvoudig de radiozenders te vergelijken op onder andere prijs en doelgroep.

Jouw advertentie op Classic FM is bij RadioBookers in drie pakketten in te kopen: 15 spots, 300 seconden zendtijd voor € 3.369,40, 30 spots, 600 seconden zendtijd voor € 5.203,83 en maar liefst 900 seconden zendtijd direct in je doelgroep verdeeld over 45 radiospots voor slechts € 6.808,70. Deze prijzen zijn gebaseerd op het aantal seconden, GRP’s en radiospots.

Maar dit is nog niet alles! Wanneer je boekt bij RadioBookers heb je de keuze uit 20 voice-overs en een professionele tekstschrijver die jouw advertentie tekst aanpast of schrijft. Dit is allemaal bij de prijs van een pakket inbegrepen!

Dus bereik jouw doelgroep nu eenvoudig via RadioBookers.nl en plaats een radioadvertentie op Classic FM.

kies hier jouw pakket

Classic FM pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten