Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Jongeren pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Jongeren pakket

kosten adverteren Jongeren pakket

Radio Jongeren pakket

Het Jongeren Pakket is het ideale radiopakket voor adverteerders die zich op de jonge doelgroep (tussen de 13 en 25 jaar) willen richten. In het Jongeren Pakket zitten onder andere de populaire radiozenders Radio 538, Qmusic, Slam!FM en NPO 3FM. Dit zijn toonaangevende radiozenders binnen Nederland voor het bereiken van de doelgroep jongeren en jongvolwassenen. Met het Jongeren Pakket heb je het ideale middel om miljoenen jonge radio luisteraars te bereiken.

De verdeling van de zendtijd binnen het Jongeren pakket is een standaard percentage per jongeren radio zender. Ongeveer 35% van de radio spots gaat naar Radio 538. 30% gaat naar NPO 3FM. 25% gaat naar Qmusic en 10% gaat naar SLAM!FM.

Kosten adverteren Jongeren pakket

Het Jongeren pakket is verkrijgbaar in een 25 spots, 50 spots en 75 spots pakket. De 25 spots variant kost € 11.978,97. Het pakket met 50 spots kost € 19.447,13 en voor het 75 spots pakket betaal je € 24.200,10. Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal seconden zendtijd, het aantal radio spots (inclusief de productie van een radio commercial) en het aantal GRP’s. Tevens beschikken wij over 20 voice-overs die jouw radio spot kunnen inspreken en een aantal tekstschrijvers die jouw script kunnen creëren en aanpassen (inclusief correctierondes).

Wil je adverteren via de radio om jongeren tussen de 13 en 25 jaar te bereiken? Adverteer dan met het Jongeren Pakket van RadioBookers! Heb je vragen of wil je advies over het kiezen van een radio pakket? Mail dan naar klantenservice@radiobookers.nl of bel ons op 088-2424422.

kies hier jouw pakket

Jongeren pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten