Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren L1 Limburg pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

L1 Limburg pakket

kosten adverteren L1 Limburg pakket

Adverteren Radio Limburg Pakket

Bouw effectief aan naamsbekendheid via radio in de provincie Limburg met het Radio Limburg pakket! Het Limburg pakket zorgt ervoor dat jouw radio advertentie meerdere keer wordt beluisterd door de trouwe luisteraars van L1 Radio. L1 Radio biedt met haar dagelijkse bereik van 132.000 luisteraars vele kansen voor ondernemers die willen adverteren. Met een marktaandeel van ruim 17% in 2016 staat L1 Radio stevig in de top-3 als best beluisterde radiozender in Limburg. L1 Radio staat in teken van nieuws, weer en verkeer. Maar ook is er sprake van muziek, entertainment en interactie met de luisteraar. In het weekend is de programmering onder andere gevuld met cultuur, sport, achtergronden en muziek. De luisteraars van L1 Radio zijn onder te verdelen in diverse leeftijdscategorieën. Ongeveer de helft van de luisteraars is tussen de 35 en 64 jaar en bevindt zich in een koopkrachtig leeftijdssegment. De verdeling tussen mannen en vrouwen in ongeveer 50/50. Van de 132.000 dagelijkse luisteraars zijn 4.000 luisteraars tussen de 10 en 19 jaar oud, 5.000 luisteraars zijn tussen 20 en 34 jaar oud, 16.000 luisteraars zijn tussen de 35 en 49 jaar oud, 37.000 luisteraars zijn tussen de 50 en 64 jaar oud en maar liefst 70.000 luisteraars behoren tot de leeftijdscategorie 65+.

Kosten adverteren Limburg pakket

De kosten van het Radio Limburg Pakket zijn op basis van het aantal seconden zendtijd, het aantal radio spots en het aantal GRP’s. De radiopakketten zijn onder te verdelen in 15 spots, 30 spots en 45 spots. Voor € 2.512,19 adverteer je met 15 spots. Voor € 4.371,44 beschik je over 30 spots en voor € 6.883,63 kun je 45 spots inkopen. Alle pakketten zijn inclusief het gebruik van 20 verschillende professionele voice-overs die jouw radiospot kunnen inspreken. Daarbij beschikken we ook over tekstschrijvers die jouw spottekst kunnen creëren en aanpassen (inclusief correctierondes).

Wil je adverteren op L1 Radio om je doelgroep in de provincie Limburg te bereiken? Adverteer dan nu met het Limburg Pakket! Wij denken graag met je mee en adviseren je met genoegen over al onze advertentie mogelijkheden. Bel ons team voor het beste advies op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl.

kies hier jouw pakket

L1 Limburg pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten