Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Mannen pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Mannen pakket

kosten adverteren Mannen pakket

Radiopakket Mannen

Het mannenpakket is het ultieme pakket om de mannelijke doelgroep te bereiken via de radio. Het mannenpakket bestaat uit radiozenders die voornamelijk onder de mannelijke doelgroep populair zijn.

De zendtijd van je radiocampagne is verdeeld met een standaardpercentage over de zenders.  Ongeveer 2% van de zendtijd zal worden uitbesteed aan Sublime FM, 10% aan NPO Radio 2, 7,5% aan E-Power, 10% aan Radio 10, 12,5% aan Qmusic, 5% aan SLAM! FM, 25% aan Radio 538, 3% aan BNR Nieuwsradio, 15% aan NPO 3FM en 10% aan Radio Veronica.

Kosten adverteren Mannen pakket

Het Mannen Pakket is verkrijgbaar in drie varianten. 25 spots verdeeld over 500 seconden kost € 9.833,30. Voor 50 spots verdeeld over 1000 seconden betaald u € 16.141,94 en voor het meest gunstigste pakket betaald u voor 75 spots verdeeld over 1500 seconden slechts € 19.796,55. De kosten komen voort uit  het aantal radiospots, het aantal seconden zendtijd (inclusief de productie van een radiocommercial) en het aantal GRP’s.

Wil je de mannelijke doelgroep van Nederland bereiken, inspireren of informeren over jouw merk op de beste manier? Kies dan voor adverteren op de radio met het Mannenpakket van RadioBookers, de beste investering die je je kunt wensen!

Voor advies of vragen zijn wij altijd beschikbaar. Bel ons op 088-2424422 of stuur een mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

kies hier jouw pakket

Mannen pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten