Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Mode & lifestyle pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Mode & lifestyle pakket

kosten adverteren Mode & lifestyle pakket

Radiopakket Mode & Lifestyle pakket

Bereik de modebewuste doelgroep met het Mode & Lifestyle pakket van RadioBookers. Dit pakket zorgt ervoor dat jouw doelgroep wordt bereikt via de radiozenders Radio 538, Sky Radio, Qmusic, NPO 3FM en 100 % NL.

De zendtijd wordt verdeeld via standaard percentages. Ongeveer 25% zal worden besteed aan Radio 538, 25% aan Sky Radio, 25% aan Qmusic, 15% aan NPO 3FM en 10% aan 100 %NL.

Kosten adverteren  Mode & Lifestyle pakket

Koop voordelig jouw radiospots in bij RadioBookers. De kosten van de radiocampagne zijn op basis van het aantal spots (inclusief de productie daarvan), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Daarnaast heb je via RadioBookers de mogelijkheid om zelf je keuze te maken tussen 20 voice-overs om  jouw boodschap te laten inspreken en opnemen. Wij helpen je graag met het bedenken, creëren en aanpassen van je radio script. RadioBookers heeft vele professionals aan het werk die je helpen om de ultieme radiocampagne op te zetten!

Het Mode & Lifestyle pakket is verkrijgbaar in drie varianten. 25 spots verdeeld over 500 seconden kost € 11.495,66. Voor 50 spots verdeeld over 1000 seconden betaal je € 18.618,61 en voor het gunstigste pakket betaal je voor 75 spots verdeeld over 1500 seconden slechts € 23.164,45.

Bereik jouw doelgroep met een effectieve radiocampagne. Wij denken graag met je mee en adviseren je over al onze mogelijkheden. Bel ons team voor het beste advies op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

kies hier jouw pakket

Mode & lifestyle pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten