Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren NPO 3FM pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

NPO 3FM pakket

kosten adverteren NPO 3FM pakket

Adverteren op Radio 3FM

Wil je in een korte tijd een groot bereik realiseren binnen de doelgroep? Adverteer dan met een radiospot op 3FM! De Radio heeft lange luistertijden en er wordt weinig gezapt door de luisteraars, hierdoor bereikt jouw boodschap effectief de doelgroep.

3FM is de radiozender van Frank van der Lende, Domien Verschuuren en Michiel Veenstra, de radiozender met de nieuwste muziek en aankomend talent. Daarnaast is 3FM actief bij het organiseren en uitzenden van de grootste festivals van Nederland zoals Pinkpop en Lowlands.

3FM bereikt wekelijks 2 miljoen luisteraars waarvan het grootste bereik onder jongeren die de media gebruiken voor ontspanning en vermaak. Een groep die vol energie en met veel plezier door het leven gaat en geld uitgeeft aan uitgaan en luxe artikelen. Komt dit overeen met jouw doelgroep? Adverteer dan op radio 3FM via RadioBookers en bereik effectief de doelgroep.

Kosten radioreclame 3FM

RadioBookers biedt adverteren op radio 3FM aan in drie pakketten. Als eerst heb je de keuze uit een pakket met 300 seconden zendtijd verdeeld over 15 radiospots. Dit pakket kost je bij RadioBookers slechts  € 2.653,61. De tweede optie is 600 seconden zendtijd op 3FM verdeeld over 30 radiospots voor € 3.999,48. Het derde en meest voordelige pakket van RadioBookers bestaat uit 900 seconden zendtijd verdeeld over 45 radiospots voor slechts € 5.347,21

Wanneer je boekt bij RadioBookers heb je de keuze uit 20  voice-overs en professionele tekstschrijvers die jouw radio script kunnen schrijven of aanpassen.  Jouw boodschap effectief overbrengen binnen de doelgroep? Boek radioreclame op 3FM eenvoudig en voordelig via RadioBookers.

kies hier jouw pakket

NPO 3FM pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten