Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren NPO Radio 2 pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

NPO Radio 2 pakket

kosten adverteren NPO Radio 2 pakket

Adverteren op NPO Radio 2

“De muziek is aan!’, ‘Je voelt je Thuis’ en ‘De muziek zegt alles’, zijn zo maar wat slogans over het afgelopen decennium van Radio 2. Deze goed beluisterde muziek- en radiozender heeft een trouw luisterpubliek. Iedereen kent Radio 2 van de Top 2000, maar de bekende DJ’s als Gijs Staverman, Gerard Ekdom, Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte zorgen voor continue variatie op de radio.

NPO radio 2 bereikt wekelijks 2,2 miljoen luisteraars, Populaire programma’s zijn Top 2000, Aan de slag!, Spijkers met koppen en Gijs 2.0. Ongeveer 59% van het radiopubliek luistert thuis, 18% op het werk en 16% luistert onderweg via de auto of het openbaar vervoer.

Kosten radioreclame NPO Radio 2

Adverteren op Radio2 kan in drie pakketten. Het 300 seconden pakket kost € 4.541,53, er worden dan 15 spots uitgezonden. Het middelste uitzendpakket van 600 seconden is € 7.778,11 en 900 seconden kost € 11.231,40. Voor respectievelijk 30 en 45 spots/radiocommercials.
Boek je de radiocampagne bij RadioBookers, dan is je radiocommercial inclusief en kun je kiezen uit 20 professionele stemacteurs. Een professionele tekstschrijver maakt het radioscript en zorgt ervoor dat jouw boodschap op de juiste manier op de radio te horen is. Interesse? Klik dan op de button ‘Nu starten’ om je campagne op NPO Radio 2 al over 2 weken te starten.

kies hier jouw pakket

NPO Radio 2 pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten