Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Qmusic pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Qmusic pakket

kosten adverteren Qmusic pakket

Adverteren op Qmusic

Qmusic is dé radiozender om jouw boodschap onder de doelgroep 20-34 en 35-49 jaar over te brengen. Met 2.7 miljoen luisteraars per week bereik je in een korte tijd een groot gedeelte van jouw doelgroep.

Deze commerciële landelijke omroep is iedereen wel bekend van relevante en interactieve acties zoals “Het Geluid”.  Qmusic weet met enthousiaste DJ’s en lekkere hits de luisteraars een goed gevoel te geven op het juiste moment.  Hiermee is Qmusic dé muziekzender die energie geeft.  Past Qmusic bij jouw doelgroep? Dan zit je bij RadioBookers helemaal goed! Met onze transparante prijzen boek je eenvoudig radioreclame bij Qmusic.

Kosten radioreclame Qmusic

Qmusic is verkrijgbaar in drie pakketten, 15 radiospots, 30 radiospots of 45 radiospots.  Adverteren bij Qmusic met 15 radiospots kost bij RadioBookers slechts € 9.302,57 waarvoor je 300 seconden zendtijd krijgt. De tweede mogelijkheid is 30 radiospots, hiervoor betaal je bij RadioBookers € 16.628,78 voor 600 seconden zendtijd, en 45 radiospots, 900 seconden voor € 23.120,08. 900 Seconden waarbij je rechtstreeks communiceert met de doelgroep en jouw boodschap overbrengt.

Deze kosten om te adverteren op Qmusic zijn gebaseerd op het aantal radiospots (inclusief de productie van de radiospot), de seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Nog niet overtuigd? Je hebt daarnaast ook nog de keuze uit 20 voice-overs die de radiocommercial kunnen inspreken en een tekstschrijver die het scripts voor de radioadvertentie kan schrijven of aanpassen.

Dus boek je radioreclame vandaag nog eenvoudig zelf via RadioBookers en breng jouw boodschap direct in de doelgroep over.

kies hier jouw pakket

Qmusic pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten