Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Radio 10 pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Radio 10 pakket

kosten adverteren Radio 10 pakket

Adverteren Radio 10

Radio 10 is terug op FM en daarmee totaal vernieuwd. De zender is voornamelijk bekend van Tim Klijn in de morgen en Rob van Someren in de avond.  Maar ook met ‘De Grootste Hits Aller Tijden’ en hits van ABBA, Madonna, Michael Jackson en Queen heeft Radio 10 een herkenbaar geluid, de radiozender met Feel Good muziek.

Met ruim 1.4 miljoen verschillende luisteraars en een 6,2% markaandeel tussen de 20-49 jaar is dit het snelst groeiende radiostation van Nederland in de afgelopen jaren.  Dus wil je circa 3 miljoen contactmomenten in jouw doelgroep? Adverteer dan via RadioBookers met een radiocommercial op Radio 10!

Kosten Radio 10 reclame

Bij RadioBookers is het mogelijk om 15, 30 of 45 radiospots in te kopen bij Radio10 tegen een voordelige prijs. De kosten zijn gebaseerd op het aantal radiospots (inclusief productie daarvan) dat ingekocht wordt, het aantal seconden zendtijd  en het aantal GRP’s.  Daarnaast heb je via RadioBookers de keuze uit 20 voice-overs die jouw boodschap kunnen inspreken en een professionele tekstschrijver die een radio script kan schrijven of optimaliseren.

Dus hoeveel kost het om te adverteren op radio10? Voor 15 spots en daarmee 300 seconden zendtijd betaal je slechts € 6.211,91 en 30 spots – 600 seconden zendtijd kost bij ons € 10.790,18. Voor 45 reclamespots, 900 seconden zendtijd bij radio10, de radiozender met ‘De Grootste Hits Aller Tijden’ betaal je slechts € 14.606,27.

Wil je ook jouw boodschap overbrengen direct in de doelgroep? Op een medium waar weinig op gezapt wordt en lange luistertijden heeft? Boek dan vandaag nog een radiospot bij Radio 10 via RadioBookers.

kies hier jouw pakket

Radio 10 pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten