Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Radio Veronica pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Radio Veronica pakket

kosten adverteren Radio Veronica pakket

Adverteren Radio Veronica

Radio Veronica bestaat al jaren en is de grondlegger van commerciële radio. Met 1.4 miljoen luisteraars per week is de radiozender bekend als het station met de beste pop & rock hits gepresenteerd door dj’s als Niek van der Bruggen, Jeroen Nieuwenhuize, Tim Klijn, Dennis Ruyer en Jeroen van Inkel.

Het muziekprogramma van Radio Veronica bestaat uit de pop en rock hits van vroeger en nu in een gevarieerde muziekmix. De radiozender bereikt voornamelijk de doelgroep 20-54 jaar waarvan veel mannen. Deze radiozender staat bij de mannen daarom ook al jaren in de top 3. Is jouw doelgroep mannen tussen 20 en 54 jaar? Dan is radio Veronica jouw radiozender om op te adverteren

Met een radioadvertentie op radio Veronica bereik je een groot deel van de doelgroep in een korte periode. Daarnaast zijn de productiekosten van een radio spot relatief laag. Kortom het medium om jouw boodschap onder de aandacht te brengen.

Kosten adverteren Radio Veronica

RadioBookers is een platform waarbij we transparant zijn over de kosten voor het adverteren op de radio. Adverteren op radio Veronica kan bij RadioBookers in drie pakketten, 15 radiospots, 30 radiospots en 45 radiospots. Het kleinste pakket is 15 radiospots, binnen dit pakket krijg je 600 seconden verdeeld over 15 radiospots, hiervoor betaal je  € 5.571,92. In het tweede pakket krijg je 600 seconden verdeeld over 30 radiospots voor € 9.363,55. In het grootste maar ook voordeligste pakket krijg je 900 seconden verdeeld over 45 radiospots slechts € 12.899,64.

Dus adverteren op Radio Veronica, dé mannenzender van Nederland, boek je eenvoudig zelf via RadioBookers. Meer informatie of hulp nodig bij het boeken? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

kies hier jouw pakket

Radio Veronica pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten