Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren RTV Utrecht pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

RTV Utrecht pakket

kosten adverteren RTV Utrecht pakket

Radio Utrecht Pakket

Bereik effectief verschillende doelgroepen in de provincie Utrecht met het RTV Utrecht pakket. Het Utrecht pakket is voorzien van radio spots op een van de best beluisterde zenders van de provincie Utrecht: Radio M Utrecht. Radio M Utrecht bereikt gemiddeld meer dan 240.000 luisteraars per week. Hierdoor zijn zij een van de top drie best beluisterde radiostations in de provincie Utrecht met een marktaandeel van ongeveer 9,4%. Het station zendt dagelijks een mix uit van nieuws, informatieve programma’s, sport, muziek, weer- en verkeersinformatie. De zender is 24/7 in de lucht en is tevens een calamiteitenzender. De luisteraars van Radio M Utrecht zijn onder te verdelen in verschillende leeftijdscategorieën. Zie hier de percentages. Zo’n 14% van de luisteraars bevind zich in de leeftijdscategorie 18 t/m 30 jaar, 24% van de luisteraars is tussen de 31 en 44 jaar, 30% behoort tot de categorie 45 t/m 59 jaar en de grootste categorie luisteraars is tussen de 60 en 75 jaar oud, namelijk 32%.

Kosten adverteren Utrecht pakket

De kosten van het Radio Utrecht Pakket zijn op basis van het aantal seconden zendtijd, het aantal radio spots en het aantal GRP’s. De radiopakketten zijn onder te verdelen in 15 spots, 30 spots en 45 spots. Voor € 2.190,06 adverteer je met 15 spots. Voor € 3.695,73 beschik je over 30 spots en voor € 5.616,38 kun je 45 spots inkopen. Alle pakketten zijn inclusief het gebruik van 20 verschillende professionele voice-overs die jouw radiospot kunnen inspreken. Daarbij beschikken we ook over tekstschrijvers die jouw spottekst kunnen creëren en aanpassen (inclusief correctierondes).

Wil je adverteren op Radio M Utrecht om je doelgroep in de provincie Utrecht te bereiken? Adverteer dan nu met het Utrecht Pakket! Wij denken graag met je mee en adviseren je met genoegen over al onze mogelijkheden. Bel ons team voor het beste advies op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl.

kies hier jouw pakket

RTV Utrecht pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten