Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Slam! pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Slam! pakket

kosten adverteren Slam! pakket

Adverteren SLAM!FM

‘Play Music, Play Live’, het motto dat vele mensen bekend is van radiozender SLAM!FM. Met een hoog tempo en weinig praten hoor je op SLAM!FM 24/7 dancemuziek waar je energie van krijgt. Deze radiozender is erg populair onder jong Nederland met programma’s als “Joost Burger in de ochtend”, “Martijn la Grouw in de middag” en “Igmar Felicia in de avond”.

Maar SLAM!FM is meer dan alleen een radiostation, ze produceren vele CD’s en organiseren de beste feesten van het jaar! Zo organiseert SLAM!FM jaarlijks een van de grootste Oranjefeesten met de beste DJ’s van het moment. Met 25.000 kaarten is het feest elk jaar stijf uitverkocht! Daarnaast is SLAM!FM gedurende de zomer dé festivaldealer voor de luisteraars.

Met ruim 1.2 miljoen luisteraars per week heeft SLAM!FM een groot bereik met een kerndoelgroep van 16-34 jarigen. Is dit ook jouw doelgroep? Boek dan jouw radioreclame bij SLAM!FM via RadioBookers. Met onze transparante prijzen en vele extra’s kom je nooit voor verassingen te staan.

Kosten reclame SLAM!FM

Adverteren op SLAM!FM kan ingekocht worden in drie pakketten. Het eerste pakket is 300 seconden zendtijd verdeeld over 15 radiospots voor € 2.982,33. Dit is het kleinste pakket en perfect voor het adverteren met een klein budget. Het tweede pakket bestaat uit 600 seconden zendtijd verdeeld over 30 radiospots voor € 4.472,15. Het grootste pakket bestaat uit 900 seconden zendtijd verdeeld over 45 radiospots voor € 5.776,40, dit pakket is het financieel gunstigste. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal GRP’s, aantal seconden zendtijd en aantal radiospots (dit is inclusief de productie).

Wil je ook adverteren op de radiozender met 24/7 dancemuziek en een groot bereik in jong Nederland? Boek jouw radioreclame op SLAM!FM dan eenvoudig en voordelig bij RadioBookers.

kies hier jouw pakket

Slam! pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten