Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Sport pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Sport pakket

kosten adverteren Sport pakket

Radiopakket Sport

Interactie met de sportieve doelgroep vindt je onder andere bij de populaire zenders Radio 538, Sky Radio, Qmusic, NPO Radio 1, NPO 3FM, Radio Veronica en ORN. Wil je sportliefhebbers bereiken via radio commercials? Adverteer dan met het Sport Pakket van RadioBookers.

De zendtijd is gebaseerd op standaard percentages. Ongeveer 25% zal worden besteed aan Radio 538, 15% aan Sky Radio, 15% aan Qmusic, 15% aan NPO Radio 1, 15% aan NPO 3FM, 10% aan Radio Veronica en 5% aan ORN.

Kosten adverteren Sport Pakket

De kosten van het Sport pakketten zijn afhankelijk van verschillende factoren: het aantal radiospots (inclusief de productie van de radio commercial), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Bereik de geïnteresseerde sportliefhebber met het Sportpakket.

Het Sport pakket is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Voor € 10.784,53 beschik je al over 25 spots van 20 seconden met een totale zendtijd van 500 seconden. Wil  je meer GRP’s en zorgen voor een hogere “top-of-mind”, kies dan voor het pakket met 50 of 75 spots. Voor € 18.681,61 krijgt jouw boodschap 50 spots van samen 1000 seconden zendtijd. Of kies voor het pakket met 75 spots voor € 21.640,54.

Wil je als adverteerder diverse sportliefhebbers in Nederland goedkoop en effectief bereiken op de radio? Boek dan gemakkelijk jouw radiocampagne via RadioBookers en wij regelen de rest. Wij beschikken over professionele tekstschrijvers die unieke radio scripts  creëren. Daarnaast kun je ook een keuze maken uit de 20 RadioBookers voice-overs.

Wil je meer informatie over dit pakket of wil je advies over welk pakket juist is voor jouw onderneming? Bel ons dan gerust even 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

kies hier jouw pakket

Sport pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten