Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Volwassenen pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Volwassenen pakket

kosten adverteren Volwassenen pakket

Radiopakket Volwassenen

Het Volwassenen Pakket is hét radiopakket voor adverteerders die zich richten op de volwassen doelgroep (20 tot 49 jaar) in Nederland. Het pakket bevat toonaangevende zenders zoals Radio 10, BNR Nieuwsradio, Sublime FM, Slam! FM, Radio Veronica, Radio 538, Qmusic en NPO 3FM. Met het Volwassenen pakket zorg jij ervoor dat je een grote groep van de volwassenen in Nederland kunt bereiken met jouw boodschap in een korte periode!

De verdeling van de zendtijd is een standaard percentage. Ongeveer 30% van de zendtijd zal gaan naar de bekende zender Radio 538, 20 % naar Qmusic, 17,5% naar NPO 3FM, 10 % naar Radio 10, 10 % naar Radio Veronica, 5% naar BNR Nieuwsradio, 5% naar SLAM! FM en 2,5% naar Sublime FM.

Kosten adverteren Volwassenen pakket

De kosten van de radio reclame bestaan uit de zendtijd en de productie van de radio commercials. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze tekstschrijvers die creatieve scripts kunnen creëren en aanpassen (inclusief correctierondes). Tevens beschikken wij over 20 voice-overs die jouw radiospot kunnen inspreken en opnemen.

Het Volwassenen pakket is verkrijgbaar in verschillende aantallen spots. Zo krijg je al voor € 11.023,11 25 spots van ieder 20 seconden. Voor € 17.867,29 kun je effectief zorgen voor naamsbekendheid met 50 spots met een totale zendtijd van 1000 seconden. Bij het pakket met 75 spots beschik je over radio spots met een totale zendtijd van 1500 seconden voor maar liefst  € 22.225,29.

Voor vragen of advies staan wij je graag te woord. Bel ons team op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

kies hier jouw pakket

Volwassenen pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten