Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Vrouwen pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Vrouwen pakket

kosten adverteren Vrouwen pakket

Radiopakket Vrouwen

Het vrouwenpakket van RadioBookers is de ideale manier om de vrouwelijke doelgroep aan te spreken. Via de radio adverteer je met jouw spot op verschillende zenders die gericht zijn op de doelgroep. Het vrouwen pakket bevat een geheel van verschillende zender zoals 100% NL, Sky Radio, Radio 538, NPO 3FM, Sublime FM en Qmusic.

De verdeeltijd van de zenders zijn gebaseerd op een standaard percentage. Ongeveer 10% van de zendtijd zal worden uitbesteed bij 100% NL, 25% bij Sky Radio, 25% bij Radio 538, 15% bij NPO 3 FM, 5 % bij Sublime FM en 20% bij Qmusic.

Kosten adverteren Vrouwen pakket

Wij bieden het Vrouwen Pakket in drie verschillende vormen aan, gebaseerd op de hoeveelheid spots en het aantal seconden zendtijd. Voor 25 spots verdeeld over 500 seconden betaal je € 11.119,14. Voor 50 spots verdeeld over 1000 seconden betaal je slechts € 17.973,15 en voor het gunstigste pakket betaal je voor 75 spots verdeeld over 1500 seconden zendtijd maar € 22.357,61. De kosten komen voort uit  het aantal radiospots (inclusief de productie van een radiospot), het aantal seconden zendtijd en het aantal GRP’s. Door middel van een radiocampagne in dit zenderpakket behaal jij al snel een groot bereik binnen de vrouwelijke doelgroep van Nederland.

Een groot voordeel aan een radio pakket is dat wij je radio script kunnen creëren en optimaliseren.  Tevens kun je je spot kan laten inspreken door één of meerdere professionele voice-overs.

RadioBookers biedt het ultieme platform om vrouwen in Nederland te bereiken. Is jouw doelgroep de vrouwelijke bevolking van Nederland? Adverteer dan nu met het vrouwenpakket op de radio via RadioBookers.nl. Voor meer informatie of vragen over jouw media inzet bel ons op 088-2424422, mail naar klantenservice@radiobookers.nl of maak gebruik van onze chat.

kies hier jouw pakket

Vrouwen pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten