Boek nu je radiocampagne
in 3 eenvoudige stappen

Incl. radiocommercial Keuze uit 20 voice-overs Binnen twee weken live

Adverteren Zakelijk pakket
{{::lang(packageTypeFactory.getSelected().title)}}

Zakelijk pakket

kosten adverteren Zakelijk pakket

Radiopakket Zakelijk

Het zakelijke pakket van RadioBookers is ideaal om de zakelijke doelgroep te bereiken. Met een radiocampagne bereik je niet alleen de doelgroep op de toonaangevende radiozender BNR Nieuwsradio, maar ook op zenders zoals NPO Radio 1, Sublime FM, NPO Radio 2, Radio 538 en  NPO 3FM.

De zendtijd van het zakelijke pakket is ingedeeld op basis van percentages per zender. Ongeveer 15% van de zendtijd wordt aanbesteed aan BNR Nieuwsradio, 15% aan NPO Radio 1, 5% aan Sublime Fm, 15% aan NPO Radio 2, 30% aan Radio 538 en 20% aan NPO 3FM.

Kosten adverteren Zakelijk Pakket

De kosten van het pakket zijn afhankelijk van het aantal spots die je wil afnemen. Hierin zijn ook de productie kosten van de radiocommercial in meegenomen. Voor € 10.164,22 beschik je over 25 spots die zullen worden verdeeld over de verschillende zenders van het Zakelijk pakket. Wij bieden 50 spots aan voor maar liefst € 16.709,26 Heb je een hoger budget en wil je vaker jouw doelgroep bereiken? Kies dan voor 75 radiospots voor de prijs van € 20.777,75.

Effectief adverteren kan al vanaf een zeer lage prijs. Inclusief de tekstopmaak en het inspreken door één of meerdere voice-overs. Beluister en kies zelf de stem die jouw radio boodschap zal inspreken, wij doen de rest.

Effectief de zakelijke doelgroep benaderen met jouw radio commercial? Boek dan gemakkelijk jouw radiocampagne met een druk op de knop bij RadioBookers.

Voor meer informatie over het Zakelijke Pakket of advies, bel ons gerust even op 088-2424422 of mail naar klantenservice@radiobookers.nl .

kies hier jouw pakket

Zakelijk pakket

Vanaf ± {{getProductAmount(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()), packageTypeFactory.getSelected().amountType) | number}} {{_lang('amounttype_' + packageTypeFactory.getSelected().amountType)}}

  • Op {{getProductStations(getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected())).length}} verschillende zenders
  • Periode van twee weken
  • {{_lang('good_daytime_mix')}}
  • Spot van {{packageTypeFactory.getSelected().spotLength | number : 0}} seconden
  • Inclusief productie commercial
  • Keuze uit 20 voice-over stemmen

vanaf {{::getLowestProduct(packageTypeFactory.getSelected()).price | currency}}
(excl. BTW)

Nu starten