24
april, 2017

Blog

Waarom is adverteren op de radio ook interessant voor jou als ondernemer?

In 1919 was het eerste Nederlandse radioprogramma te horen. Praktisch een eeuw later is radio nog altijd zeer populair. Van alle audio die wij consumeren luisteren we 82% van die tijd naar de radio.

Adverteren op de radio is bijzonder effectief en krachtig. Je hebt een hoog bereik, het is relatief goedkoop en het is snel inzetbaar.

Veel ondernemers denken dat adverteren op de radio een duur verhaal is. Dat hoeft helemaal niet, dachten wij bij MediaBookers. Daarom zijn wij een nieuw initiatief gestart.

Met RadioBookers regel je in drie overzichtelijke stappen je eigen radiocampagne.

Wij zouden onszelf niet zijn als we het niet al helemaal voor je uitgedokterd zouden hebben. Je kunt namelijk kiezen uit drie all-in-one zenderpakketten. Elk pakket kent zijn eigen doelgroepen en prijzen, maar de productiekosten zijn altijd al inclusief. Jij bepaalt de boodschap, de doelgroep en het aantal spotjes dat je wilt laten horen, wij regelen de rest voor jou. In drie overzichtelijke stappen regel je met RadioBookers je eigen radiocampagne en ben je in no time te horen op de radio.

Er zitten veel voordelen aan adverteren op de radio.

Het bereik is hoog, mensen luisteren bovendien langere tijd achtereen naar radio;
– Je realiseert al snel een hoge contactfrequentie met je radiocampagne;
– Door de relatief lage productiekosten is een campagne vaak goedkoper dan je denkt;
– Jouw radiocampagne is snel en flexibel inzetbaar.

En vergeet niet: ook als jouw doelgroep niet landelijk maar regionaal te vinden is, hebben wij een ideaal all-in-one zenderpakket voor je.