Hoe werkt adverteren op radio eigenlijk?

Op zich werkt adverteren op radio niet anders dan bij andere media: jij bepaalt wat je wilt communiceren, aan wie je dat wilt communiceren en hoeveel je daar voor over hebt. Het grote verschil met bijv. printmedia of buitenreclame is dat je voor de radio met stemmen en geluiden gaat werken.

Adverteren op radio is een ideale manier om het grote publiek te bereiken, in een campagne van 2 weken met 15, 30 of 45 spots. 2 weken is de tijd die je nodig hebt om in korte tijd de juiste mediadruk te creëren. Je kan bovendien een heel specifiek publiek bereiken, door een pakket te kiezen met de zenders waar jouw doelgroep naar luistert. Je kunt dan 25, 50 of 75 spots afnemen.

Wij regelen verder het inplannen, het aanleveren en de productie van je spot. Je krijgt van tevoren een uitzendschema van jouw campagne toegestuurd. Hoe de productie van die spot precies in zijn werk gaat, kun je hier lezen.

Heb je speciale wensen voor je radiospot, zoals een tag-on, meerdere stemmen of aanwezigheid bij de opname? Dan regelen we dit graag voor je! Hiervoor geldt een extra vergoeding. Klik hieronder voor uitleg daarover:

 

Nu starten