Hoe werkt de productie van mijn radiocommercial?

Zodra jij via RadioBookers jouw radiocampagne hebt geboekt, gaan wij voor je aan de slag. Als het goed is heb jij inmiddels aangegeven hoeveel commercials je wilt laten produceren, of jij wel of geen tag-on wilt, welke stem jouw spot mag inspreken en welke tekst jij wilt gebruiken. Wij nemen telefonisch contact met jou op om het concept met jou door te spreken. Op basis hiervan schrijven we een definitief script, dat we uiteraard ter goedkeuring aan je voorleggen. Daarna starten we met de productie van je radiocommercial.

Om de kosten van de productie zo laag mogelijk te houden, werken we zoveel mogelijk ‘op afstand’. Onze stemacteurs beschikken over professionele eigen studio’s. Daar zullen zij de tekst opnemen. De audio wordt vervolgens digitaal aangeleverd bij onze productiestudio, waar we de radiocommercial zullen produceren. Dat willen zeggen: wij selecteren de beste take van de stemacteur, voegen eventuele geluidseffecten en muziek toe en mixen vervolgens volgens de aanleverspecificaties van de radiostations het geheel af. Daarna leveren wij de eerste versie van de spot bij jou aan.

Keur je de commercial goed? Dan zullen we deze aanleveren bij de radiostations en gaat je radiocampagne van start! Ben je nog niet helemaal tevreden met de commercial en wil je nog iets aanpassen? Geen probleem! Een revisieronde met aanpassingen en bijvoorbeeld een retake door de stemacteur is inbegrepen in de prijs. Wil je na de revisieronde alsnog iets aanpassen, dan brengen we hiervoor kosten in rekening.

Veel succes met je radiocampagne!

 

Nu starten

 

Heb je speciale wensen voor je radiocommercial, zoals een tag-on, meerdere stemmen of aanwezigheid bij de opname? Dan regelen we dit graag voor je! Hiervoor geldt een extra vergoeding. Klik hieronder voor uitleg daarover: