Kan ik gebruik maken van meerdere stemmen?

Bij de prijs van een standaardcommercial zit een opname door één stemacteur inbegrepen. Dit werkt prima als je in de 20 seconden die je spot duurt een mooi en duidelijk verhaal wilt overbrengen. Wil je misschien iets meer, zoals een dialoog tussen twee stemmen of een combinatie van één of meerdere stemmen en een afsluiting door een andere voice-over? Dat kan, maar het inhuren van extra stemmen kost natuurlijk wel iets meer.

Met onze stemacteurs hebben we scherpe prijsafspraken gemaakt die gebaseerd zijn op het bereik van de radiopakketten. De tarieven worden hoger als de commercial vaker en op meer zenders wordt uitgezonden. Daarom zijn de prijzen voor extra stemmen bij de grotere pakketten ook hoger dan bij de kleinere pakketten.

Tijdens het boeken kun je de stemmen vooraf beluisteren en voor 1 meer stemmen kiezen.

 

Nu starten

 

Wil je een stemacteur boeken die geen deel uitmaakt van ons standaardaanbod van 20 stemmen?
Dat kan uiteraard ook. Hou er wel rekening mee dat wij met andere stemmen geen prijsafspraken hebben gemaakt en dat hier dus waarschijnlijk hogere kosten aan verbonden zijn. Neem in dit geval contact met ons op via klantenservice@radiobookers.nl of via de chat.